s59

האם אני רשאי לחזור לגור בביתי עד שהגרושה תשלם את חובה לי?

אני וגרושתי יש פסק דיין היא מקבלת את הבית אני את החנות והיא צריכה להוסיף לי 530000ש"ח היא הגישה טביעת דיבה על חצי מיליון ש"ח אני אהיתי במשבר לא הגבתי ולא היא לי אמצעים כספים להתגונן הרשם פסק ואישר לה חצי מיליון ש"ח ואז פניתי לסיועה המשפטי הם היא קצו לי עו"ד והגשנו ערעור למחוזי הוא החזיר את זה לבית המשפט לעיניני המשפחה לעיון מחדש והשופטת פסלה את פסק הדין וגרושתי אמורה לעביר לי חצי מיליון ש"ח בזה שלפי הוראת השופטת עליה למשכן את חלקי בבית ולשלם לי תוך תשעים יום והיא לא ביצעה את הדבר ובנוסף לא מחקה אותי ממשכנתה של הבית היא בנתים עזבה את הבית הבית עומד ריק אני גר כמו כלב מעל לחנות ללא מקלחת בתת תנאים האים אני ראשי לחזור לבית עד שתשלם לי את החוב חצי מיליון ש"ח

עו"ד רינה פוליטי

שלום רב אין ספק כי אם אתה מחזיק בפסק דין כספי על פיו גרושתך אמורה לשלם לך כספים, הרי שיש דרכים לאכיפתו של פסק הדין. לפיכך, עליך לקבל ייעוץ פרטני ורציני רק לאחר קריאת פסק הדין. אשמח לעמוד לרשותך לצורך הבהרות בהצלחה רינה פוליטי, עו"ד