כהן מרק

האם מבטחים יכול לחלק את משכורת הפנסיה בנסיבות האלה?

שאלתי: האים מבטחים יכול לחלק את משכורת הפנסיה בנסיבות האלה? הגשתי פסיקה משפטית מבית המשפט לענייני משפחח ברשל"צ למבטחים על חלוקה יחסית של משכורת הפנסיה שלי..מתאריך 9.3.2014 הלישכה המשפטית של מבטחים טוען שאין בסמכות לחלק את הפנסיה.. אלא אם אגש לבית המשפט להנפקת פסק דין מתוקן עכשווי(אחרי תאריך 6.8.2014 שנכנס לתוקף ב 6.2.2015) מבטחים יכול לקיים פסקי דין שניתנו לפני שהחוק נכנס לתוקף לפי סעיף 30.. אך לפי סעיף 29 לחוק. אינם ניתנות לחלוקה.. מוזר! תודה

עו"ד רינה פוליטי

מרק שלום כדי לתת תשובה עניינית עלי לראות את פסקי הדין וכיצד נרשמו אכן מבטחים רשאית לרשום את הפנסיה על שמך רק בהתאם לחוק לחלוקת זכויות פנסיוניות בין בני זוג ועל כן, יש צורך בפסיקה מתאימה. אשמח לעמוד לרשותך לצורך הבהרות בהצלחה רינה פוליטי, עו"ד