גל

איזון משאבים יושם פסק דין בית משפט - האם יש להעביר את פסק הדין לקרנות הפנסיה, או לגוף אחר?

בצענו איזון משאבים מיידי בו שולם לגרוש שלי סכום מראש . קבלתי מבית המשפט פסק דין האומר שלגרוש שלי ולי לא יהיו דרישות כספיות בעתיד ושבעצם נעשה איזון משאבים כולל פנסיה זכויות סוציאליות ועוד... האם עלי לשלוח את פסק הדין לקרנות הפנסיה שלי או לגופים אחרים או שרק אם הגרוש שלי יגיש "פתאום" תביעה כלשהי אצטרך להציג את פסק הדין ? אשמח לקבל תשובה תודה נראש

רינה פוליטי, עו"ד

בכל מקרה שבו מבקשים לשנות פסק דין הרי שיש לעשות זאת באמצעות בית המשפט. ככל שנעשה איזון לעניין זכויות הפנסיה בוודאי שלא ניתן לשוב ולדון בכך. מאחר ולא ראיתי את פסק הדין אין באפשרותי ליתן המלצות באשר לדרך פעולתך אך אשמח לעמוד לרשותך לצורך הבהרות שיהיה בהצלחה רינה פוליטי, עו"ד