אוריתה

הרחבת האפוטרופסות מגוף לגוף+רכוש

שלום רב, מכרה, אשר בנה במצב סופני ויש לה ולאשתו של בנה (כלתה) אפוטרופסות על גופו. בשל מצבו המידרדר רוצה אשתו להרחיב את האפוטרופסות גם לרכוש. האם מצב בו רק אשתו מרחיבה את האפוט' גם לרכוש הוא אפשרי. האם אשתו של החסוי יכולה למנוע מאימו להרחיב גם כן את האפוט'? אודה לתשובתך. אוריתה

עו"ד יהודה שוורץ

שלום לך אוריתה בקשה ברוח זו אמורה להיות מוגשת לבית המשפט לעניני משפחה שאז תוגש לתגובתו של האפוטרופוס הכללי וזה יבחן את הנפשות הפועלות לגופן ויביע את דעתו.בדרך כלל ובהעדר נסיבות מיוחדות עמדת האפוטרופוס הכללי היא זו הקובעת את גישת בית המשפט בענין שכזה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות קשישים