יפה

זכויות לשיקום

שלום אמי בת 80נפלה באמבטיה וואושפזה בבית חולים עשו לה מספר בדיקות וצילומים ולא גילו אצל שום שבר ,והיא לא מסוגלת לעמוד על הרגלים אלה רק לשכב, ומאחר ואין לה שבר הוחלת לשחרר אותה מבית החולים,ללא המלצה לשיקום אלה רק לפזטרפיה בבית.שאלתי בקופת חולים שבה היא מבוטחת ונאמר לי ששיקום מגיעה רק במידה והיא עברה ניתוח.השאלה שלי:איך אני אמורה לטפל בה אחשב אם היא מרותקת למיטה,איך אני אמורה להרים אותה ולעזור לה להחלים ולעזור ללמוד על הרגלים?כול החיים אמי שילמה ביטוח סעודי וואחשב שהיא זקוקה לעזרה לא מגיעה לה.איך אפשר בכול זות לקבל שיקום עבורה?

עו"ד יהודה שוורץ

שלום לך יפה אינני בקי בתנאי הביטוח הסיעודי של אימך אך אם אכן נכון שהיא אינה זכאית לתגמולי ביטוח מן הראוי לבחון את זכאותה אולי דרך המוסד לביטוח לאומי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות קשישים