נטלי

דייר סרבן

בין אם אנו נחליט ללכת על תמא 38/1 38/2 או על פינוי בינוי ויש לנו בעיה של דייר סרבן האם החברה הקבלנית המעוניינת תפתח בתהליך או שאי אפשר לעשות כלום טרם טיפול בבעיית הדייר הסרבן בהליך משפטי (שיכול לגזול כמה שנים טובות) האם תשובתך משתנה נוכח התוכניות השונות ז"א האם זה שונה בין 38/1 38/2 או פינוי בינוי ? תודה מראש נטלי

עו"ד שי אליאב

בתמ"א 38/1 הליכי הכפייה נגד דייר סרבן לא אמורים לעכב את המשך התקדמות הפרויקט. ניתן להגיש תביעה למפקח על רישום המקרקעין מיד עם קבלת היתר מותנה ובמקביל להמשיך בהליכי התכנון. בתיקון 2 כאמור - לא קיים מסלול של כפייה על דייר סרבן.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי