משה

דייר סרבן

שלום האם בקשה לקבל מחסן או חניה במסגרת תמ"א 38 נחשבת לסרבנות העלולה להטיל על הדייר הוצ' של דייר סרבן? האם זה בסדר שנותנים רק לדיירים החדשים חניה? לחילופין, האם אפשר לרכוש חניה האם פרויקט שלא יקבל עזרה של משרד הבינוי והשיכון בגלל אותו דייר לכאורה יכול להטיל עליו הוצאות כבדות בגלל אי הסכמה הנ"ל? בתודה מראש,

עו"ד שי אליאב

תמורות בעלים נקבעות במסגרת מו"מ שבין הבעלים באמצעות הנציגות ליזם. כל פרויקט לפי המאפיינים שלו ותוצאות המו"מ. מקום בו בעלי הדירות לא קיבלו מחסן ויש בעל דירה שללא הצדקה מיוחדת דורש מחסן, עשוי להעמיד אותו במצב של סרבן. רכישת חניה ניתן גם פה, לפי תוצאות המו"מ עם היזם וככל שישנן חניות עודפות לפרויקט. באופן כללי ניתן לומר כי אדם הגורם לנזק יכול להעמיד עילה בנזיקין כלפי הניזוקים ממעשיו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי