רוזה

קבלת שווה ערך במזומן לאזרחים וותיקים

שלום רב אני אישה כבת 95 הבית שבו אני גרה כעת עומד בפני הליך של פינוי בינוי שאלתי היא האם אני אוכל לקבל כסף מזומן שווה ערך לדירה בבניין החדש שאמור להבנות , במקום דירה בבניין זה בתודה רוזה

עו"ד שי אליאב

עקרונית כן, ככל שיש הסכמת יזם לענין. זו עסקה רגילה שלא ממש קשורה לפרויקט. במצב שאת מתארת מוטב לך לשקול לפרסם את הדירה ולמוכרה למרבה במחיר. ככל שהכוונה שלך לקבל שווי של הדירה החדשה, אני כבר לא רואה דרך אמיתית לעשות זאת. בעולם הכלכלי שמאי תמיד יש הפחתות של סיכון ורכיב הזמן.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי