איציק

מכירת דירה בפינוי בינוי

הי, ברשותי דירה בפרויקט פינוי בינוי מתקדם. אני מעוניין למכור את הדירה ולכן לא חתמתי על חוזה. כעת קיבלתי מכתב שעליי לחתום אחרת ינקטו צעדים משפטיים. החשש שלי: 1. האם אוכל לבצע מכירה אחרי החתימה? 2. מה זה אומר שיש הערת אזהרה על הבית? תודה

אסף

שלום רב איציק, החתימה לא מהווה בעיה בנושא מכירת דירה וגם לא "תנעל" אותך במהלך החתימה , החתימה היא הסכמה לפרויקט. למכור את הדירה אתה תוכל בכול עת, רק לפני הפינוי כאשר הבנק המלווה מזמן אותך לחתום על ערבות אז לא תוכל. אני מציע למכור את הדירה לפני הקבלת ערבות או להסכים לפרויקט.

עו"ד שי אליאב

אני מציע שתתעדכן מול הנציגות וב"כ הדיירים על סטאטוס הפרויקט וכיצד אתה מוגן מפני מכירה. עליך לוודא כי מוחזקת בנאמנות אצל עוה"ד ייפוי כוח למחיקת הערת אזהרה והסכמת יזם לביצוע העברה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי