יונתן

שאלה על תיחום זמן יפוי כוח

שלום, רציתי לשאול לגבי יפוי כוח בהסכם התקשרות שהבנין שלי נכנס אליו האם יש ערך בלקצוב את יפוי הכוח זמן נתון כלשהו, בהנתן שבין כה ההסכם הוא על בסיס מתן האפשרות לדיירים להתיר את ההתקשרות בצורה יזומה בכל זמן נתון? האם בכלל מקובל לתחום בזמן יפוי כוח בפרוייקטים מסוג זה? ואם כן אז לכמה זמן? (אנו בתחילת הדרך) החשש העיקרי שלי בתיחום זמן שבסופו צריך לרוץ אחרי הדיירים שיחתמו שוב, מה שיכול בקלות רבה מידי לטלטל את הסירה ולחבל בהתקדמות הפרוייקט. בברכה,

עו"ד שי אליאב

שאלת השאלות היא לטובת מי ייפוי הכוח ולאיזו מטרה. ככלל רצוי בשלבים המקדימים להעביר מסמך שמהווה כתב הסכמה לביצוע פעולות, ובו מוגדרות הפעולות המותרות, שצריכות להיות ריכוז העניינים הפרוצדורליים לטובת קידום עסקה, כמו פניה לרשויות בדיקות וכיו"ב. מרגע שחותמים על חוזה, כמובן שמצטרפים ייפויי הכוח, שגם אז יש להגדיר באילו תנאים ניתן לעשות בהם שימוש

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי