לימור מזרחי

דירה בפרויקט תמ"א, בקשה של היזם לפינוי מלא של חדר שינה

שלום, עפ"י ההסכם נקבע שבדירה יבנו קירות גבס במקום בו יש שיפוץ וזאת על מנת שנוכל להמשיך לגור. כעת מבקשים פינוי מלא של חדר שינה לשלושה שבועות. מהווה בעיה לבן שלי אין היכן להתגורר. העו"ד איננו מסיע לי. צריכה ייעוץ משפטי.

עו"ד שי אליאב

שלום רב, כמו בכל מחלוקת קיימת, יש לפנות תחילה להסכם לראות כיצד יש התייחסות לענין. ככל שההסכם אינו מתייחס לכך, כמובן שהדבר צריך להיפתר בהידברות, תוך מתן מענה לקושי שנוצר לכם. כמובן שרק לאחר ראיית מכלול הנסיבות והמסמכים, ניתן לחוות דעת לגופו של ענין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי