נתן אדיר

קבלת מחסן תמורת מחסן בתמא 38 פינוי בינוי

יש בבעלותי מחסן בגבעתיים בשטח 53 מ"ר. בנוסף יש בבניין 3 חנויות ו-20 דירות. היזם והעורך דין רוצים לתת לי במקום המחסן, חנות קטנה, צדדית וצמודה לפח הזבל של הבניין בטענה שוועדת העירייה לא תאשר נכס מחסן בבניין שעתיד להיבנות. האם טענתם נכונה?

עו"ד שי אליאב

במסגרת פרויקט תמ"א 38, כלל ידוע הוא כי הועדה המקומית מנצלת את התהליך להכשרת חריגות בניה, שימושים וכיו"ב. יתכן ועל פי התב"ע החלה במקום אין אישור למחסן ולכן נדרש לתת לך מענה אחר. אני מציע לך לבדוק את הענין מול אדריכל או לגשת למחלקת הרישוי בעירייה ולהבין אם אכן כך פני הדברים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי