רתם

קבלת תוכנית בניין בתמא 38 2

שלום, הבניין בו אני מתגוררת נמצא בתהליכי תמ"א 38 2 (פינוי בינוי). במו"מ מול היזם, נאמר לנו שלא נקבל את תוכנית הבניין לפני החתימה על החוזה, ושכך מקובל בתהליכי פינוי בינוי. שאלתי היא - האם אכן כך מקובל? האם אני נדרשת לחתום על החוזה לפני שאני יודעת את צורת הדירה שאקבל, כיווני האוויר וכו'? תודה רבה.

עו"ד שי אליאב

מדובר בנושא מאוד מורכב, שכן לצד הצורך לראות תכניות, קיימת ההבנה שאלו ישתנו רבות במסגרת הליכי התכנון והרישוי מול הועדה המקומית. לכן לצד תכניות עקרוניות, חשוב מאוד שההסכם שלכם והמפרט הטכני יהיו מספיק מפורטים ויכללו את התמורות לבעלי הדירות, תוך התייחסות לשינויים אפשרים כתוצאה מהנחיות גורמי התכנון. עורך הדין שלכם והמפקח מטעמכם חייבים לבקר את הענין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי