רונית

הפלה

שלום רב לפני כחודש נפלתי במסגרת העבודה, החלקתי ונפלתי על הגב התחתון והרגל. נגשתי לטיפול במוקד מכבי. האורטופד ביקש ממני לעשות צילום לגב אך סירבתי מאחר והייתי בחודש הראשון להריוני. נשלחתי הביתה לנח המקום הכחיל והכאבים העזים המשיכו. לאחר יומיים החלו הפרשות חומות מהנרתיק, לא ייחסתי לכך חשיבות בגלל הכאבים בגב אשר הסיחו את דעתי. שלושה ימים לאחר ההפרשות החל דימום מסיבי, לאחר בדיקות עי רופא הנשים הופנתי למיון מאחר וההריון הפסיק להתפתח כנראה בגין הנפילה. הכאב הנפשי הוא עצום בעיקר לאור העובדה כי אנו מנסים קרוב לשנתיים להיקלט. הרופאים הינם יודעים בוודאות מדוע הפלתי, יחד עם זאת טוענים כי יתכן וההפלה נגרמה כתוצאה ישירה מניפלתי. מה עליי לעשות? כיצד עליי לפעול מכאן? מיכל לוי

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

רונית שלום רב., יש הכרח להגיש תביעה להכרה בתאונה כתאונת עבודה לגבי כלל הנזקים שנגרמו לך ובמקביל להיוועץ עם מומחה שייתן חוו"ד האם יש קשר בין הנפילה להפלה.,