אוהד

תאונת עבודה פלילית

שלום, שמי אוהד. לפני מספר חודשים נפצעתי בעבודה באופן פלילי ע''י בן אדם שפצע אותי. משטרה באה לביתי ולא רציתי ללכת לתת עדות על הבן אדם שפגע בי. המנהל לא היה מוכן להפעיל את ביטוח העבודה עד שלא אלך למשטרה ואדווח על אותו אדם. למעשה השאלה שלי מתחלקת ל2: 1. האם אני זכאי לקבל פיצויי תאונת עבודה מבלי ללכת למשטרה ולדווח על הפוגע? (כלומר, האם זה יכול להתקיים לחוד וזה לחוד) 2. האם זכותו של המנהל לא להפעיל את ביטוח העבודה כי לא הלכתי למשטרה? מאוד חשוב לי לדעת, אני חושב שמגיע לי לקבל פיצויים ולא להשאר בידיים ריקות. *חשוב לציין שאני לא מעוניין ללכת למשטרה. תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

אם נפצעת בעבודה זכותך לקבל פיצוי הן מביטוח לאומי ואם הייתה התרשלות של המעביד גם מביטוח חבות מעבידים., באשר לעניין הפלילי אנא שאל עו"ד העוסק בתחום זה.,

אוהד

איך אני מקבל את הפיצויים? האם חובה עורך דין בשביל זה או מספיק ואני מביא לביטוח לאומי הוכחה (סיכום מיון מאותו אירוע) וזה מאושר?