עדי

תאונת עבודה

שלום לפני כ4 שנים אימי עברה תאונת עבודה ושברה את הקרסול ושמו לה פלטינות לאחר שיקום רופאה תעסוקתית ביקשה מהחברה למצוא לה עבודה שכוללת ישיבה(אימי עבדה בעמידה) נאמר לה שלא נמצא לה עבודה שכזאת הרופאה התעסוקתית הודיעה לאימי שכפי שזה נראה אימי עומדת להיות מפוטרת וביקשה מאימי להתקשר למנהליה ולנסות לדבר עימם בנוגע למציאת תעסוקה נאותה בשבילה אך ממנהליה נמסר כי המכתב לרופאה התעסוקתית כבר יצא במכתב שנמסר נכתב כי לא נמצא עבודה תואמת בישיבה לאימי וכי שני הצדדים מסכימים שאין תחלופה אחרת אבל אין זכר לכך שמפטרים אותה אימי מיוצגת ע"י עורכת דין שאמרה לה שמכתב זה אינו מכתב פיטורים כלומר אימי לא קיבלה מכתב פיטורים רישמי אימי דורשת כעט למכתב פיטורים רישמי אך מצד החברה הם מסננים וטוענים שהיא כן קיבלה מה אנחנו אמורים לעשות כעט??

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

עדי שלום פורום זה עוסק בנזק גוף כתוצאה מתאונות עבודה ולא בזכויות עובד מעביד הקשורים לדיני עבודה (פיטורים הלנת שכר וכיוב') בעניין זה אנא פני לפרקליט שעוסק בדיני עבודה כאמור.,