דן

בקשה לערעור

קראתי שמי שהיה בועדה לפני כמה שנים על נכות אורתופדית יכול להגיש בקשה חדשה לועדה שתתן החלטה מופרדת על נכות נוירולוגית לחוד ואורתופדית לחוד! שאלתי במצב כזה האם מגישים בקשה לבטוח לאומי והם חייבים לתת ועדה חוסרת? והאם זה נעשה רק על סמך המסמכים ותוצאות הועדה שהיתה בעבר! אצלי היו גם ממצאים נוירולוגיים ותוצאות בדיקות ולא התיחסו בכלל! או שזו מש ועדה חדשה שבודקים אותך? כמו החמה? ושאלתי השניה אם נקבע 0 בועדה אחוז אפס ממצב קודם. . שלא נרשם כמה ממצב קודם והקיזוז! יש אפשרותשזה פועל לטובתי? האם עדיף אולי לא לדרוש חישוב וקיזוז שלא תואר וללכתלהחמרה ? או כן ללכת לערעור כמו שתארתי בכל מקרה ואז אחר כך החמרה? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

להסבר נוסף ניתן לפנות למשרדי טלפונית.,

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

דן מה שאתה יכול לעשות במצב כזה זה להגיש החמרת מצב הן לגבי הבעיות האורתופדיות והן לגבי הבעיות הנוירולוגיות ותיבדק שוב החל מועדה בדרג ראשון עליה תוכל לערער לוועדת ערר במקרה הצורך.,

דן

זה שזו החמרה ולא ערעור על הועדה המקורית מלפני כמה שנים טובות באמצעות הפתח החדש של ההפרדה שציינו. אם כן יפסקו אחוזים נכות זה יהיה רק ממועד החמרה לא? זה לא הפסד של כספי ממועד הועדה המקורית? האם משהו לפי ידיעתך הגיש ערעור הפרדה כזה כבר? או שלא הבנתי את תשובתך?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

הואיל ולדבריך חלפו מספר שנים אתה לא יכול לערער במקרה זה. רק החמרת מצב.

דן

היה פסק דין מלפני שנה שקבע שכל מי שהיה בועדה בבטוח לאומי על נכות אורתופדית ראשי להגיש מחדש בקשה לדיון מחודש לבקשה לקביעת נכות מופרדת אורתופדית לחוד ונוירולוגית לחוד. 2 אם זה בכל זאת אפשרי זה כן עשוי כן לשפיע כלכלית?. אם זה אפששרי אני יכול לצרף את הכתבה שהודיעו על כך. תודה