אתי

נפצעתי במהלך העבודה ונגרם לי הפסד כספי ונזק גופני

אני עובדת ברשת גדולה במרכז קרוב לחצי שנה ונפצעתי במקום עבודתי פינו אותי לאיכלוב וקבלתי מחלה של שבוע למרות שחודש לא יכלתי לתפקד,והפסדתי לא מעט כסף, בנוסף יש לי צלקת בבטן בעקבות הפציעה האם הם מחויבים לשלם לי על כל הימים? האם אפשר לתבוע את הנזק הצלקת שעל גופי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

דמי פגיעה ניתנים עד 91 יום ובהתאם לתעודות רפואיות לנפגע בעבודה (תעודות מחלה) כך גם ניתן לתבוע נכות מעבודה., צלקת מכאיבה ומכערת יכולה להקנות 10% נכות.,