collie

דמי פגיעה וללכת למקום העבודה

שלום, אני הגשתי טפסים לדמי פגיעה - יש לי חופש מחלה עקב תאונת עבודה (קרה מחוץ למקום עבודה). המנכ"ל מתעקש שאני יבוא ויסביר לעובד אחר מה עשיתי במשימות שהיו לי לפניי שנפגעתי. הוא רוצה שאני יבוא במשך כמה שעות כמה פעמיים בשבוע לשבת ולהסביר. הוא לא מבין שמבחינת פיזי זה קשה אז אמרתי לו שמבחינת ביטוח לאומי זה אסור. מה ביטוח לאומי אומרים בעניין? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

אתה צודק אם תגיע לעבודה ולו לכמה שעות בזמן אי הכושר לא תקבל דמי פגיעה.,