אנונימי

כוויה ברגל במהלך עבודה

ביום עבודתי הראשון בחברת קייטרינג, נדרשתי מאחד המנהלים לסחוב דלי עם שמן רותח למקום מסוים ונשפך לי על הרגל. פינו אותי למיון וקיבלתי טיפול רפואי, וכרגע הרגל שלי (גב כף הרגל) חבושה וכואבת במיוחד. אני לא מסוגל ללכת, ובטח שלא לדרוך עליה. ההחלמה יכולה להימשך יותר משבוע. יומיים למחרת התאונה הייתי צריך ללכת למילואים של שבוע שאליהם כמובן לא אוכל להגיע, ובנוסף תיכננתי לעבוד בשבוע שאחרי. מה הן זכויותי במקרה זה והאם צריך להגיש תביעת פיצויים לקייטרינג? ומה יש לדרוש בתביעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

שלום רב., ראשית יש להגיש תביעה לביטוח לאומי להכרה בתאונה כתאונת עבודה., לאחר מיצוי הזכויות בביטוח לאומי יש לבחון תביעה כנגד המעסיק והמבטחת של בביטוח חבות מעבידים., ראשי הנזק יקבעו עם התגבשות הנזק.,