מיכל עוזרי

זכות לקצבה או מענק

אני שואלת בשם הוריי שנולדו בפולין, אמי בפרוץ המלחמה ואבי היה כבן שנתיים בזמן המלחמה וברחו לרוסיה עם משפחותיהם בזמן המלחמה האם הם זכאים לקצבה או מענק בשל היותם נרדפים שברחו מפולין הכבושה? וממי? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

מיכל שלום, השאלה היא היכן ומתי הם נולדו. באם נולדו בפולין בעת המלחמה, אתקשה לראות כיצד לא חיו חיי סתר או אופן אחר של רדיפה ואז וודאי וודאי שהם צריכים לקבל הכרה. באם נולדו בברה"מ- עולה השאלה מתי הוריהם ברחו מפולין ואם אמותיהם נרדפו בעת ההריון. בריאות להורייך,