מאיר

יהדות בולגריה

אבי הגיש בקשה ונדחה ע"י האוצר בטענה שנולד מאוחר מידי. הוא נולד ב-11 ביולי 45. יש לו בן דוד שנולד ב- 15 ביולי 45 והוא כן הוכר ע"י האוצר. איך זה יכול להיות? האוצר נימק את החלטתו בכך שהרוסים שחררו את סופיה ב-9 לספטמבר 44 ולכן ה-11 ביולי הוא מאוחר מידי. האם סופיה אכן שוחררה ב-9 בספטמבר או שהקרבות או התהליכים הפוליטיים נמשכו יותר מאוחר מה-9 בספטמבר 44? הרי הבן דוד שנולד ב- 15 ביולי כן הוכר... ולכן משהו פה לא הגיוני... אודה מאד לעזרתך, מה כדאי לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

מאיר שלום, על פניו, מנתוניך, נראה כי יש מקום להכרה באביך. המלצתי היא לפנות בהליך משפטי מתאים, זהו ערר לוועדת העררים על פי חוק. בהתאם להלכה שהשיג משרדנו, גם מקרה כמו מקרהו של אביך צריך להיות מוכר. בברכה,