שלי

אבא ניצול מקבל תגמול מהאוצר

אבי בגיל 91,מקבל תגמול מהאוצר נזקק נצרך אימי אם תהיה אלמנה האם תקבל אוטומטית כל החיים את התגמול שלו או רק 3 שנים? איך קובעים זאת? אם יש כסף בבנק והדירה גם על שמה זה לרעתה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שלי שלום, כפי שאני מפרש את האמור בחוק, אמך תהיה זכאית למשך שלוש שנים לתגמולים שקיבל אביך ואחרי כן היא תמשיך למשך שארית חייה לקבל תגמולים בגובה המינימאלי הנקוב בחוק, העומד כיום ע"ס 2,200 ש"ח. איני סבור שהיא תקבל גם את התגמולים שמקורם במעמד נזקק של אביך.