חיה

אישור חיים לניצולת שואה דימנטית

כיצד ניתן לקבל אישור לחיים לניצולת שואה המקבלת רנטה מגרמניה, שעברה כנראה ארוע מוחי בשבוע האחרון, מאושפזת בבית חולים ללא יכולת לדבר / לכתוב /לנוע ואין לה אפוטרופוס. בעבר חתימתה אושרה בבנק

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שלום, אישור החיים יכול להיות מאושר ע"י פקיד בנק, רופא, עו"ד נוטריון ובטח שכחתי עוד כמה בעלי תפקיד אפשריים. לאור האמור בשאלה, אציע שהרופא המטפל יהיה המאשר.

חיה

אישור חיים - תודה על התשובה. בינתיים אימי נפטרה. סליחה על ההתמהמהות באמירת התודה.