שאול שפורן

דרישת הבנק הגרמני להחזרת תשלום

נכבדי האם יש בעמותת אביב מי שיכול לתת לי תשובה לשאלה הבאה. אמי קבלה רbטה חודשית מהגרמנים לאחר שנאלצה לברוח משם בשנות השלושים עם עלית הנציזם. לצערי היא נפטרה ב 27 בנובמבר 2015. הבנק הגרמני טוען שעלינו להחזיר את התשלום שהעביר ב 25 בנובמבר מאחר ותשלום זה היה מראש לכיסוי דצמבר 2015. האם טענתם נכונה והתשלום בסוף כל חודש נעשה מראש עבור החודש הבא ולא עבור החודש שמסתיים ? לתשובתכם. שאול שפורן 0545900177 ssporn@gmail.com

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שלום, פורום זה אינו מנוהל ע"י עמותת אביב. כמנהל הפורום אני נותן תשובה מכוח הידע שצברתי בנושא כעורך דין המטפל במימוש זכויות לניצולי שואה. אני גאה בתקדימים שהשגתי בעבור לקוחותיי. לאחר תיקון הטעות הטכנית, נעבור ללב השאלה: למיטב הבנתי מהפרטים בשאלתך, נראה כי הנימוק שהועלה ע"י המוסד הגרמני, נכון. ראוי להבין איזה מוסד זה בדיוק כדי שהתשובה תהיה מלאה.