יפית

קטינים נזקקים...

שלום רב, שמי יפית ואני גרושה כשנה ולפני הגירושין אף חיינו בנפרד כשנתיים וחצי. אני אם לשלושה ילדים 17.5,13.5,8 ,כאשר הגדול נמצא במשמורת של אבא שלו ושני האחרים במשמורת משותפת. מאחר וסכסוך הגירושין היה לא פשוט במהלך שנים אילו הוצא צו של קטינים נזקקים ע"י פק"ס לחוק נוער ובימ"ש.היום נפגשנו עם פק"ס לחוק נוער והעו"סיות ה"מטפלות" בעינייננו ל"הערכת מצב" מפני שתוקף הצו עומד להסתיים...לסיכום נשאלתי ע"י הפק"ס מה דעתי לגבי הארכת הצו?...תשובתי הייתה שאין צורך ונימקתי כמובן.גם הגרוש שלי נשאל את אותה השאלה וענה כמוני.מאחר ועומדת להתקיים "ועדה לתכנון טיפול" בכדי לקבל החלטות לגבי ההמשך רציתי לדעת האם חוסר הסכמתי (ו/או חוסר הסכמתינו) להארכת הצו יכול להיות לי ולילדיי לרועץ?

עו"ד רות גוברין

יפית זכותך המלאה להיות אמא עצמאית אוהבת ומסורה בלי צו השגחה, את יודעת הכי טוב אם נעמדת על שתי רגליך ותהליך הגירושין שפגע בילדיך נרגע ודברים התרגלו אל עצמם, בכל מקרה רצונך היא זכות בסיסית שלא תעמוד לך לרועץ ואם פה"ס תתעקש להמציא רועץ, במידה ו"השטח נקי", מהרי וקחי עו"ד לבית משפט במידה ויתקיים דיון, פה"ס , במידה והבשילו התנאים "לרדת מכם", פשוט יכולה להרפות ולא להגיש בקשה להארכת צו השגחה. עשי חשבון נפש ועני לעצמך מה הטוב ביותר לילדיך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה