מוטי

הרחבה

בס"ד שלום לכולם שמי מוטי. אנחנו מעוניינים להרחיב את הדירות שלנו החל מקומה 2 עד קומה 6 כולל. הבעיה שקומה ראשונה גרה זקנה בת 80 שלא מעוניינת להרחיב ובצדק. שאלתי האם אנחנו יכולים לעקוף אותה עם יסודות ריצפה וגג בלי תעצור את ההרחבה שלנו? אגב יש הסכמה של כל הבניין רק היא מתנגדת. שאלתי השנייה ויותר חשובה כמה עולה היום למטר להרחיב ומה העלויות הנלוות כגון עו"ד היטל השבחה , חיובים מסויימים של העירייה וכד'. אשמח לתשובה מפורטת ותבואו על שכרכם בשמיים

עו"ד צבי סיגל

שלום רב, פורום זה אינו הפורום המתאים לשאלה זו. אנא פנה לפורום נדל"ן בברכה, עו"ד צבי סיגל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הרחבת ישובים