ניבר

תביעה בענין ביטוח חיים

שלום , אשמח להסבר ממומחה, 1. בהסכם שכר טירחה לטיפול בענין תביעה לפנסיית נכות מקרן פנסיה/ קצבת אכ"ע מחברת ביטוח נרשם לגבי שכר הטרחה שהוא יהיה" 20% מכל סכום שישולם ובנוסף 20% מכל סכום עתידי" כמו כן יש תוספת שאומרת כי" הבסיס לחישוב שכר הטירחה יכלול גם את הסכום שישולם לך כשכר טרחת עורך דין". שאלה: מה הכוונה במילים " הבסיס לחישוב שכר הטירחה יכלול גם את הסכום שישולם לך כשכר טרחת עורך דין" האם אפשר לתת דוגמא? 2. בהסכם שכר טירחה לטיפול בענין תביעה לפנסיית נכות מקרן פנסיה/ קצבת אכ"ע מחברת ביטוח נרשם "גביית תגמולי הביטוח או כל תשלום המגיע לך מהנתבעים תיעשה אך ורק באמצעות משרדנו". שאלה: האם הדבר מקובל? תודה!

עו"ד רונן מורנו

ניבר שלום, לגבי השאלה הראשונה- איני נוהג לחוות דעתי בקשר להסכמי שכר טרחה, בוודאי בענין פרשנות ההסכם. לגבי השאלה השניה- כן, מקובל בהחלט. בהצלחה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים