doron amitay

מכירת מכשיר "משוחזר" במקום חדש

שלום רכשתי מהוט לפני חודשים פלאפון שהיה באריזה פתוחה שבאתי לסמסונג שיבדקו אותו נאמר לי שהמכשיר רשום כלקוח עיסקי והם לא יכולים לקבל עליו נתונים וגם לא לתקן אותו , בהוט עודו שאפשר לתקן אותו רק אצלם . שבאתי להחליף (אחרי חודש וחצי !!! ) הם ניסו לעשות שוב קומבינה ולמכור לי מכשיר פתוח. אני מעונין לדעת אם לעוד אנשים זה כרגע לטובת תביעה יצוגית ? תודה דורון

עו"ד עמנואל סולומונוב

שלום אם זה קרה לעוד אנשים ואתה יודע להוכיח את זה, יכול להיות שיש תביעה יצוגית