חנני

שירותי בזק 144 עסקים

הצגת שירותי הפרסום ל144 עסקים-בניגוד לתוצאות בפועל נציגי המכירות מגלים את כל הפרטים לגבי ההצטרפות לשירות הפרסומי למקוטעין אומרים שסירטון הפרסום משמש כבונוס למצטרף כאשר בפועל מחירו כ1200 שח,,והאתר מקודם בשיטות מיוחדות שיביאו תוצאות בפועל כל החשבונות שלי הגיעו למקסימום החשיפות כ300 כל חודש החשבון חוייב בכ350 שח מידי חודש במשך מעל לחצי שנה ללא שיחה 1 אלי מתוך כ1800 חשיפות(עובדה ססטטסטית לא סבירה) בזק מצידם אינם מוכנים לפרט מי הנחשפים ויש דמי יציאה של כ300 שח(קנס) בנקודת יציאה מאוחרת(האם זה לא נוגד את הרפורמה בענף התקשורת?) האם חתימה בתום לב על ההסכם מהווה סיבה לגזל הזה ? בברכה ותודה מראש

עופר חדד

גם לי יש בעיה דומה איתם. בטלפון הם לא מספרים על קנס בטול עסקה ורק במכתב שהם שולכים לבית הם כותבים אחרי שקיבלו את הסכמתי. בדקתי וכל האינטרנת מוצף בגניבות שלהם.

עו"ד עמנואל סולומונוב

שלום, אין מספיק נתונים על מנת להשיב לשאלה זו. ככל שהנך חפץ, אתה מוזמן לקבוע איתי פגישה ולהביא בפני את המסמכים במלואם.

דור

אני נמצא באותה סירה איתך, מעוניין להתאחד לתביעה ייצוגית מולם?