פונדקאות

לבעל יש 2 ילדים שאימץ עם גרושתו היום הוא נשוי בפעם השניה והם רוצים פונדקאית האם זה שהוא אבא לשניים מאומצים ישפיע באיזה שהיא דרך על הפונדקאות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

לא - לעובדה שלאחד מבני הזוג יש 2 ילדים (מאומצים או שלא מאומצים) מנישואים קודמים, לא תמנע ממנו (בזוגיות החדשה) לקבל אישור לפונדקאות עם רעייתו, שכן להם כזוג אין ילדים. בכל מקרה, היום ועד אשר יתוקן החוק שיקבע אחרת, הועדה מאשרת גם לזוגות עם 2 ילדים הליכי פונדקאות. בהצלחה