סמדר

שאלה

1.הבנתי שאת מרבית הכסף הפונדקאית תקבל בסוף התהליך.ושכל הכסף מופקד בחשבון של נאמן או משהו .מאיפה לי לדעת אם יש שם את מלוא הסכום?? ושישלמו לי אותו ? 2.אני בקשר עם זוג כרגע שמוכן לתת סכום בסיס מאוד גבוה מעל הממוצע השאלה שלי היא אם ההחזרות ץבדיקות כמו מי שפיר .דילול וכו נניח ונעשה הפלות וכו האם זה יורד מהסכום הבסיסי או שזה בנפרד ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

כאשר זוג חותם עם פונדקאית בפני הוועדה, הוועדה דורשת לראות אישור מהנאמן ומהבנק שהכסף הופקד בחשבון הנאמנות בהתאם לכתוב בחוזה. לכן אין כל חשש ואת יכולה להיות סמוכה ובטוחה שהכסף ישולם לך ככתוב בחוזה. כאשר זוג סוגר עם פונדקאית על סכום רגיל ומקובל, נהוג לשלם תוספת עבור בדיקת מי שפיר, דילול עוברים וצילום רחם. בהצלחה, תמר - חיים חדשים פונדקאות תמר וסיגל.