דרור

הסרת שעבוד משכנתא- מיקום לשכה ומסמכים דרושים

לצורך הסרת שעבוד משכנתא, האם חייבים לגשת אך ורק ללשכת אליה שייך הנכס? כמו כן, חוץ מאישור הבנק, אילו מסמכים צריך להביא? תודה דרור

משרד עו"ד הדס קריספי לוין

לצורך הסרת שעבוד משכנתא יש לגשת אך ורק ללשכה בה רשום הנכס. הסרת השעבוד נעשית במקום ואינה כרוכה בתשלום אגרה. שימת לבך כי אתה מבטל גם את הביטוח ובודק אם לא נרשם גם משכון ברשם המשכונות, שאם כן, יש לבטל גם אותו. בהצלחה

דרור

תודה. שאלה נוספת- מי יכול לעשות זאת? האם אני יכול לעשות זאת בשם הוריי או שמא צריך ייפוי כוח? תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משכנתא