סברינה

פוליסה שבר יד

שלום, הילדה שלי בת 8.5, נפלה ברחוב ושברה יד, חוץ לבית ספר. מה עלי לעשות? וכמה סכום הפוליסה מגיעה לסיטואציה הזו?

עו"ד אהרן שטכלברג

שלום לסברינה. ככל שהפגיעה תותיר נכות קבועה בשיעור העולה על 5%, ישנה זכאות לקבלת תגמולי ביטוח תאונות אישיות תלמידים. הדבר תלוי בשיעור הנכות, הנקבע ע"י רופא, וזאת לאחר תקופת החלמה. מקובל לקבוע נכויות לאחר חלוף שנה מאז התאונה. הערכים הכספיים עומדים ע"ס כ-4,000 ש"ח לכל אחוז נכות.העובדה שהתאונה ארעה מחוץ לשטח בית הספר אינה גורעת מזכאות זו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים