מירב

פציעה בבית לתלמיד כיתה ב'

דלת הכניסה בבית נסגרה על האצבע של בני בן ה8 לאחר שעת הלימודים. הילד נזקק לתפרים בבית חולים וכן יש שבר ללא גבס. במשך 10 ימים החלפנו חבישות בקופת חולים . סה"ע 21 ימי חופש בהם לא יכל להזיז את האצבע, יד ימין (היד הדומיננטית). אין נכות . הבנתי שניתן לתבוע פר יום (74 ש"ח אם אנני טועה.). 1. יצא כך שכל ימי המחלה היו בחופשת פסח- האם זה נחשב? 2. איך מבצעים תביעה שכזו? רב תודות

item.Author מנהל הפורום עו"ד מאור אביטל

יש להגיש מכתב דרישה מסודר לחברת כלל "תאונות אישיות תלמידים" אליו מצורפים כל המסמכים הרפואיים הרלוונטיים, אין נפקות לכך שהמחלה התרחשה בחופשת הפסח. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים