טלי

השפלה מצד מורה בבית הספר - האם ניתן לתבוע פיצויים את משרד החינוך?

מורה באחד המקצועות בבית הספר, צעקה על ביתי בכיתה, השפילה אותה בכינויים שונים וביתי יצאה מהכיתה בוכה ומתייפחת. קראו לי מהמזכירות ולקחתי אותה הביתה ושם סיפרה לי שבגלל שדיברה והפריעה בכיתה (כיתה ג'!) המורה נבחה עליה. הילדה הולכת בחוסר חשק לבית הספר, הרבה פעמים נשארת בבית ואנו שוקלים טיפול פסיכולוגי כי פחדים שמזמן עברו, חזרו (פחד ללכת לשירותים לבד למשל או לחדר המשחקים בבית). אנו קושרים זאת כמובן למה שקרה בכיתה. האם יש במקרה זה אפשרות לתביעת בית הספר ומשרד החינוך על עגמת נפש או נזק נפשי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מאור אביטל

לכל מורה יש מתחם סבירות לנזוף בתלמיד השאלה היא מהם כינויי הגנאי בהם השתמשה המורה והאם יעמדו לצידה של ביתך תלמידים שיעידו על כך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים