מורן כהן

חבלה בראש במהלך שיעור ספורט

בתי קיבלה מכה חזקה בראש במהלך שיעור ספורט מאחד העמודים בחצר בית הספר (כתה ג) באותו הרגע נבדקה ע"י המורה לספורט והיתה בסדר.. בזמן הליכה הביתה הרגישה מסוחררת ונפלה 3 פעמים, אשה עזרה לה להתהלך הביתה... הגעתי לאחר כ10 דק' מעבודתי, בתי היתה מסוחררת ואפתית, גלגלה עיניים ולא ככ הבינה מה קורה, ניגשנו מיידית למיון, ששם כבר הוקל מצבה, סבלה באותו הרגע מכאבים חזקים ברגליים ובראש... למחרת החליטה שהיא רוצה ללכת לבית הספר, האם כדאי לי להגיש תביעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מאור אביטל

יש לבצע מספר בדיקות נוספות לא ניתן לענות על כך על רגל אחת תוכלי לפנות אלי בפרטי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים