מני

תיק פלילי שנפתח נגדי

לפני כשנתיים נפתח נגדי תיק פלילי כאשר נתפס ברכב שלי מותגים מזויפים שלא שייכים לי אלה לקרוב משפחה שביקש ממני להביא לן את הסחורה מתל אביב כי אין לו רכב יש לציין שלסחורה הנל יש קבלה יש לציין שבאותו היום נלקחתי לתחנת המשטרה לחקירה ושם נאמר להם שהסחורה הנל לא שלי החוקר ביקש ליצור קשר עם בעל הסחורה לאחר שהגיע לתחנת המשטרה בעל הסחורה הודה שהסחורה אכן שלו שוחררתי בערבות כיום קיבלתי מכתב מפרקליטות המדינה הגישה נגדי תביעה לבית המשפט למרות שאין לי דבר בעניין זה ברצוני לדעת מה עלי לעשות בנידון הגשתי לבית המשפט תצהיר שבו אני ובעל הסחורה מצירים שהסחורה הנל לא שלי ואין לי שום קשר למרות שהסחורה היתה ברכב שלי תודה.

מני

בהמשך לשיחתנו פניתי לעו,ע אבל הסכום שביקש עבור יצוג בתיק הוא 20000 אלף שח זה הגיוני

ניר יסלוביץ,עו"ד

ראשית כל עצם העובדה שהגישו נגדך כתב אישום(בפלילי אין מדובר בתביעה אלא בכתב אישום)המשמעות הינה שיש נגדך תיק פלילי במשטרה, שיש לעשות כל הניתן בפן המשפטי, על מנת שהמדינה תחזור בה מכתב האישום, קרי תבטל את כתב האישום. אני ממליץ להגיש לביהמ"ש בקשה מפורטת לביטול כתב האישום, באמצעות עו"ד המתמחה במשפט פלילי על מנת להשאיר את הענין המפורט לעיל- מאחוריך. אשמח לעזור לך בכל שאלה נוספת. בברכה, ניר יסלוביץ,עו"ד משרד-03-5610104 פקס-03-5612442

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי עבירה