א

עצירת ההתיישנות

האם הגשת תביעה אזרחית כנגד הנתבע תוך ציון בתביעה הנ"ל את חוק העונשין ואת הסעיפים הספצפיים שהנתבע עבר עליהם בחוק העונשין וטענה שהנ"ל מהווה התנהגות פלילית- עוצרת את מירוץ ההתיישנות לגבי עברה פלילית שהנתבע ביצע?? ובמלים אחרות האם תביעה אזרחית עוצרת את מניין ההתיישנות לגבי עבירה פלילית? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יערה רשף

על השאלה להיות יותר ספציפית - על אילו עבירות מדובר

רון

בתביעה אזרחית כנגד קרן פנסיה בין היתר נטען כנגד קרן הפנסיה כי היא פעלה למניעת התקיימות הליך משפטי וכי היא ניסתה להכשיל ההליך ולשבש אותו. וזאת מבלי לציין את חוק העונשין והסעיפים עליהם עברה. האם טענות אלה כנגד הקרן בהליך אזרחי עוצרות את מירוץ ההתיישנות לגבי עברות אלה?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי עבירה