מ

קרן פנסיה המונעת/ גוזלת מהעמית את זכויותיו- האם מהווה נכס גנוב לפי סימן ה' לחוק העונשין

קרן פנסיה מתנהלת במרמה ואף בהפרה של תקנונה, ההוראות והכללים החלים עליה- ובכ מונעת מהעמית הנכה את זכויותיו בכלל ואת זכותו לקבל קצבת נכות בפרט (שהינן זכויות קנויות ששולם בגינם כסף). האם עברות מרמה עברות על חובות חקוקות ועוד...מצד קרן פנסיה גנגד מבוטח חולה ונכה . מהווה גנבה לפי סימן ה' לחוק העונשין??

item.Author מנהל הפורום עו"ד יערה רשף

השאלה אינה רלוונטית לפורום

ללא

זו שאלה לגבי משמעות סעיף בחוק העונשין, אם כך מדוע אינה רלוונטית לפורום

item.Author מנהל הפורום עו"ד יערה רשף

החקיקה הרלוונטית לפורום הינה חוק זכויות נפגעי עבירה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי עבירה