מאריו

ייבוא נורות מסין

שלום אני עוסק מורשה בתחום החשמל מעוניין לייבא נורות לד מסין החברה בעלת תו תקן Ce ותו תקן ROHS על המוצר האם אוכל לייבא אותו ? ולסחור בו? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב הריס

מאריו שלום, אכן בשלב התרת הטובין ארצה ידרשו רשויות הנמל/שדה התעופה והמכס אישור כי המוצר המיובא עומד בדרישות התקן הישראלי למוצר. לפיכך מומלץ להתייעץ עם עמיל מכס/חברה לשילוח הבקיאים בפעולות יבוא לסוג מוצר זה ו/או לברר מול המכון הישראלי לתקנים האם המוצר עומד בתקן ולקבל אישורים על כך. בכל מקרה, מומלץ לבצע ייבוא ראשוני של דוגמה בלבד מהמוצר/כמות פריטים מצומצמת על מנת לוודא כי תהליך היבוא והתרת המוצר מתבצע באופן תקין, ורק לאחר מכן לייבא את חלקו העיקרי של המוצר. בברכה, יואב הריס, עו"ד