אביבית

האם דיירים ששוכרים את אותה הדירה למעלה מ-8 שנים הם דיירים מוגנים?

שלום אנחנו שוכרים את אותה הדירה 8.5 שנים. בשנים האחרונות אנחנו לא חידשנו חוזה עם בעל הדירה אלא ממשיכים הכל כרגיל גם שכר הדירה עולה רק כל כמה שנים. האם אחרי תקופה ארוכה של השכרת אותה הדירה אנחנו נהפוך להיות דיירים מוגנים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נועם ברם

אביבי תשלום, בהתאם לחוק הגנת הדייר החל משנת 1971 לא ניתן להיות דייר מוגן ללא תשלום דמי מפתח. חזקה של שכירות לאורך שנים אחרי 1971 לא יוצרת זכות של דיירות מוגנת. לייעוץ מפורט יותר על זכויות נוספות ניתן לפנות למשרדי בהתאם לפרטים המפורטים בפורום. עו"ד נועם ברם