יוסי

העלאת שכר דירה מוגן מעבר לקבוע בחוק

אמי קשישה בת 90 המתגוררת בדירה בדמי מפתח לבדה בתל אביב . לאחרונה נכנס בעל בית חדש שקנה את הדירות בבניין במכרז ולא מפסיק לעשות לה משפטים . אני מסייע לה אולם אני מרגיש שבית המשפט לא שומע למצוקתה ויתכן שאאלץ לקחת עורך דין . בעל הבית הגיש נגדה תביעה להעלות את שכר הדירה מ - 200 ₪ שהיא משלמת על פי החוזה ( כולל כל העדכונים ) ל - 1,000 ₪ לחודש ללא כל סיבה מוצדקת ( לבניין אף הוצא צו של מבנה מסוכן לאחרונה בשל מצבו ) , הוא טוען שיש תקדימים לכך . הבעיה שבבית המשפט הציעו לנו להגיע איתו לפשרה , האם זה חוקי או שעלינו לקחת עורך דין , תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד נועם ברם

בהתאם לתקנות הגנת הדייר (דמי שכירות יסודיים ודמי שכירות בדירות) (2), אשר פורסמו בספטמבר 2014, דמי השכירות הועלו בשיעור של 0.29%. לא ניתן לבצע הגדלה מעבר לסך הנ"ל, למעט במקרים חריגים ובכפוף למותר בתקנות. לייעוץ מפורט יותר ניתן לפנות למשרדנו. נועם ברם, עו"ד

יוסי

אני מודה לך על תשובתך . אני אצור איתך קשר כיוון שכנראה אזדקק ליצוג של עורך דין במקרה הזה