סיגל

שבועיים לפני תום החוזה המשכיר חזר בו ומבקש שכ"ד גבוה יותר

שלום אני שוכרת דירה שלפי החוזה המשכיר מתנער מתיקון מטבח מתפורר ולכן נתן לנו שכירות במחיר "סביר " לפני כחודשיים פנה אל המשכיר בעלי לגבי המשך חוזה, הם קבעו בעל פה על המשך שכירות בתנאים הקיימים. אך שבועיים לפני תום החוזה המשכיר חזר בו והוא מבקש שנשלם יותר עבור שנה נוספת בינתיים חיפשנו בלחץ דירה חלופית אך זו עולה לנו יותר מהסכום שאנו יכולים להרשות לעצמנו . אנו עומדים כרגע מפני החלטה האם לשלם למשכיר את הסכום שרוצה או לעבור דירה( בכך יש הוצאות של פינוי והובלה) ולשלם יותר. לפי הרגשתנו נעשה לנו עוול האם מעשיו חוקיים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נועם ברם

שלום רב, השאלה אינה מתאימה לפורום זה. נשמח לתת לך ייעוץ באופן פרטני. נועם ברם, עו"ד