פיקי קלי

המשך - שינויים במושכר בדמ"פ

האם מותר לי להחליף את האמבטיה במקלחון על פי הסעיף הבא בהסכם שיכרות מ-;1978? במלה "מנה" נכלל גם השינוי המבוקש? "השוכר מתחייב לא לשנות את מבנה המושכר באיזה אופן שהוא, וכן לא להוסיף לו כל מבנה בלי קבלת רשות בכתב מאת המשכיר, מבלי לפגוע בזכויות המשכיר לפי סעיף זה – הרי כל תוספת או שינוי שייעשו במושכר יחשבו כרכושו של המשכיר, אלא אם ידרוש המשכיר מאת השוכר לסלקם, ובמקרה זה על השוכר לעשות זאת על חשבונו הוא ולמשכיר הרשות לעשות זאת על חשבון השוכר. רוב תודות

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

פיקי, שלום הסכם השכירות אוסר כל שינוי. החלפת אמבטיה הינה בגדר שינוי אסור. תוכלי לפנות לבעל הבית ולבקש הסכמתו לשינוי, ובעדר הסכמה מצד בעל הבית, להגיש בקשה לבית הדין לשכירות. בהצלה, נאוה מורי, עו"ד