נועה

האם אפשר לנצל אחוזי בניה בבניין ללא חתימה/אישור מדייר בדמי מפתח

שלום רב, סבתי גרה 68 שנים באותה דירה בבדמי מפתח. לאחרונה יצאה מהדירה לשנתיים לצורך הבראה ומכששבה לדירה גילתה שנבנתה עוד דירה ממש על הגג שלה. האם דבר כזה הוא חוקי? אמנם היא לא בעלת הדירה אך יש לה אחוז מסויים מהדירה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

שלום רב, נועה מהבחינה הקניינית, אחוזי בניה הינם רכוש הבעלים ולדייר המוגן אין כל חלק בהם. עדיין יש לבחון את ההיבטים התכנוניים, ולבדוק האם יש לדייר טענות תכנוניות טובות כנגד ביצוע הבניה. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד