ויזת ב1 - פורום משרד הפנים

  • פלונית נשלח ע"יפלונית 20:55, 10 בנובמבר 2013

    שלום, יש לי חברה אשר הכירה בחור מחו"ל, כרגע הם גרים יחד בארץ והבחור קיבל ויזת ב1. כעת הוא מחפש עבודה, הבעיה היא שבמקומות העבודה מבקשים אישור מפורש שבו יהיה רשום כי אינו נחשב עובד זר (בגלל היטלי מס), ללא אישור זה הוא לא יוכל למצוא עבודה. במשרד הפנים לא מוכנים לתת להם אישור כזה, האם ניתן לעשות משהו בנדון? פלונית.

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד דור פנק

    עו"ד דור פנק,מנהל הפורום

    12:36, 13 בנובמבר 2013

    שלום
    ניתן לבקש אישור ממשרד הפנים ובו יירשם כי לזר אשרה המאפשרת לו לעבוד בכל בקום עבודה בישראל ללא הגבלה.
    לעניין היטל המס מול הרשויות מומלץ להתייעץ עם רו"ח.

    תגובה
  • פלונית

    20:59, 13 בנובמבר 2013

    שלום,
    תודה רבה על תשובתך, אך זה בדיוק מה שהם ביקשו ממשרד הפנים, ואמרו להם כי אין להם אפשרות לתת מסמך זה.
    האם בכל זאת ניתן לעזור להם בצורה כלשהי?

    תגובה
  • מנהל הפורום:עו"ד דור פנק

    עו"ד דור פנק,מנהל הפורום

    22:41, 13 בנובמבר 2013

    ניתן לקבל מכתב שכזה.. מעבר לכך על גבי האשרה נכתב מפורשות אשרת עבודה "ללא הגבלה"

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד יהושע פקס

מנהל הפורום: עו"ד יהושע פקס

חבר בלשכת עורכי הדין בישראל משנת 2009, מוסמך תואר שני במשפטים (LLM) אוניברסיטת חיפה. עורך דין יהושע
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

הפורום יעסוק בענייני "משרד הפנים – רשות ההגירה והאוכלוסין" – נעניק מענה בנוגע לאשרות כניסה לישראל, אזרחות ישראלית, אשרת עולה, אשרה לעובד זר, אשרה לבני זוג זרים, אשרת עבודה למומחה זר, קנסות מנהליים וכתבי אישום כנגד מעסיקי עובדים זרים, תביעות אבהות על פי דרישת משרד הפנים לרבות הליכי הסדרת מעמד של ילודים בהליכי פונדקאות בחו"ל. נתקלתם בבעיה מול פקיד משרד הפנים – אני כאן לרשותכם על מנת לפתור את סבך הבירוקרטיה.