• יוסף

    נשלח ע"ייוסף 20:31, 30 בדצמבר 2013

    בהמשך לשאלתי רוצה להוסיף. לפני שהכרתי את זוגתי היא חיה עם בן זוג ישראלי כ 11 חודש ופתחו תיק מ הפנים. הם נפרדו והיא עברה לגור איתי מיד לאחר מכן. ן לפני שהכירה את החבר הקודם. ביקשה ויזה מיוחדת לאחר שסימה 63 חודש. האם כל זה יקשה עלינו מול משרד הפנים האם תוכל להעריך זמן עד לאישור כניסתה לארץ? אם בכלל. שהתה בארץ שנה ללא ויזה כמו כן נעצרה בעבודה. ללא רשיון היא גורשה מישראל לפני 4 חודש. לפני חודש נישאנו בקפריסין תודה מראש

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד דור פנק

    עו"ד דור פנק,מנהל הפורום

    13:31, 31 בדצמבר 2013

    שלום רב
    למיטב נסיוני מהנתונים שהעלת צפויים לך חיים קשים מול משרד הפנים שכן מדובר בקשר זוגי שני עם ישראלי וכן היא גורשה מישראל כך שיש לבטל את ההגבלות (ככלל מי מי שגורש מישראל אינו רשאי להכנס לישראל 10 שנים)
    אני ממליץ להכין תיק עב קרס ובו כל ההוכחת על הקשר הזוגי לפני שהורחקה מישראל והוכחות על קשר רציץ מאז שהורחקה כגון פירוט שיחות טלפון/סקייפ וכד'
    אנו לרשותך למידע נוסף,

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד יהושע פקס

מנהל הפורום: עו"ד יהושע פקס

חבר בלשכת עורכי הדין בישראל משנת 2009, מוסמך תואר שני במשפטים (LLM) אוניברסיטת חיפה. עורך דין יהושע
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

הפורום יעסוק בענייני "משרד הפנים – רשות ההגירה והאוכלוסין" – נעניק מענה בנוגע לאשרות כניסה לישראל, אזרחות ישראלית, אשרת עולה, אשרה לעובד זר, אשרה לבני זוג זרים, אשרת עבודה למומחה זר, קנסות מנהליים וכתבי אישום כנגד מעסיקי עובדים זרים, תביעות אבהות על פי דרישת משרד הפנים לרבות הליכי הסדרת מעמד של ילודים בהליכי פונדקאות בחו"ל. נתקלתם בבעיה מול פקיד משרד הפנים – אני כאן לרשותכם על מנת לפתור את סבך הבירוקרטיה.