קבלת דרכון - פורום משרד הפנים

שאלה חדשה
  • דימה

    נשלח ע"ידימה 15:47, 29 בספטמבר 2014

    שלום! אזרח ישראלי שהיה בזמנו עולה חדש, התגורר 6 שנים בחו"ל ורוצה לחזור ארצה עם מטרה להשתקע בישראל. במצב הנוכחי אין לא דרכון. איזה תקופה הוא חייב לשהות בישראל פיזית כדי שיהיה לא סיכוי לקבל דרכון ולא לנסוע לחו"ל עם תעודת מעבר. ובנוסף יש לומר שהוא כבר לא עולה חדש ולא עולה שנית כהגדרתם בתקנות משרד הפנים.

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד דור פנק

    עו"ד דור פנק,מנהל הפורום

    12:07, 6 באוקטובר 2014

    עליו להגיע למשרד הפנים ושם יקבל את המידע , בדרכון ישראלי או תעודת מעבר יש חיוב לצאת ולהכנס לישראל בלבד, למדינות נוספות הוא יכול להכנס עם דרכנו הזר כך שלא ברור מה המניעה לטוס עם תעודת מעבר עד לצבירת פרק הזמן המאפשר קבלת דרכון.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד יהושע פקס

מנהל הפורום: עו"ד יהושע פקס

חבר בלשכת עורכי הדין בישראל משנת 2009, מוסמך תואר שני במשפטים (LLM) אוניברסיטת חיפה. עורך דין יהושע
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

הפורום יעסוק בענייני "משרד הפנים – רשות ההגירה והאוכלוסין" – נעניק מענה בנוגע לאשרות כניסה לישראל, אזרחות ישראלית, אשרת עולה, אשרה לעובד זר, אשרה לבני זוג זרים, אשרת עבודה למומחה זר, קנסות מנהליים וכתבי אישום כנגד מעסיקי עובדים זרים, תביעות אבהות על פי דרישת משרד הפנים לרבות הליכי הסדרת מעמד של ילודים בהליכי פונדקאות בחו"ל. נתקלתם בבעיה מול פקיד משרד הפנים – אני כאן לרשותכם על מנת לפתור את סבך הבירוקרטיה.