אשרה עבור בן זוג של עובד זר מומחה - פורום משרד הפנים

שאלה חדשה
  • איתמר

    נשלח ע"יאיתמר 00:35, 9 באוקטובר 2012

    שלום רב , אני מעסיק עובד זר מומחה בתחום הכדורסל והוא רוצה להביא לארץ את אשתו ובתו לתקופה של 7 חודשים. העובד כבר נמצא בארץ עם אשרת עבודה , מה הפרוצדורה עבור אשתו ובתו ? האם הם נכנסות כתיירות עם שהייה ל 3 חודשים ואח"כ מאריכים להן את האשרה במשרד הפנים ? תודה

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד דור פנק

    עו״ד דור פנק,מנהל הפורום

    02:33, 9 באוקטובר 2012

    שלום,
    בעקרון הזמנה של נלווה למומחה זר יש לבצע מראש.
    גשו יחד למשרד הפנים בו מתנהל התיק, הציגו הוכחות על כך שהוא מבקש להזמין את אשתו ובנו לתקופה קצובה ( הוכחה יכולה להיות תעודת נישואים ותעודת לידה).
    הוכחות שהוא משתכר מספיק על מנת לתמוך בהם בעת הביקור, מכתב תמיכה מהמעסיק ומכתב הסבר לבקשה.
    יש להזמינם מראש!!! אם הם ינסו להגיע לבד בנתב״ג יש חשש כי כניסתם תסורב.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד יהושע פקס

מנהל הפורום: עו"ד יהושע פקס

חבר בלשכת עורכי הדין בישראל משנת 2009, מוסמך תואר שני במשפטים (LLM) אוניברסיטת חיפה. עורך דין יהושע
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

הפורום יעסוק בענייני "משרד הפנים – רשות ההגירה והאוכלוסין" – נעניק מענה בנוגע לאשרות כניסה לישראל, אזרחות ישראלית, אשרת עולה, אשרה לעובד זר, אשרה לבני זוג זרים, אשרת עבודה למומחה זר, קנסות מנהליים וכתבי אישום כנגד מעסיקי עובדים זרים, תביעות אבהות על פי דרישת משרד הפנים לרבות הליכי הסדרת מעמד של ילודים בהליכי פונדקאות בחו"ל. נתקלתם בבעיה מול פקיד משרד הפנים – אני כאן לרשותכם על מנת לפתור את סבך הבירוקרטיה.